Stukadoorsbedrijf
Ron van Uden
Campanula 3 - 98
3317 HB Dordrecht

Mobiel: 06-51024099

info@ronvanuden.nl
 
   Start   
   Bedrijfsprofiel   
   Producten   
   Uit eigen werk   
   Offerte   
   Partners   
   Contact   


Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Ron van Uden. In 1976 ben ik als leerling stukadoor begonnen bij een middelgroot stukadoorsbedrijf. We werkten toen nog met mortel en cement, veel bungalows gesmeerd. Er werd in die dagen veel gestuukt in een woning. Eerst veel opperen en na enkele maanden mijn eerste meterkast smeren, wat was dat moeilijk. De eerste 5 jaar meewerken met twee volleerde stukadoors, daarna met een stukadoor mee.

Na enkele jaren kwamen de eerste kant en klare gipsproducten op de markt hoofdzakelijk van knauf. Het bedrijf werkte hoofdzakelijk in het kleine werk voor kleine aannemers en particulieren. Het werk omvatte veel sierpleisterwerk lijstwerk en wit pleisterwerk.

Na 30 jaar vlak, recht, haaks, te lood, en waterpas gemaakt te hebben bij verschillende werkgevers in het klantwerk, wil ik graag de uitdaging aangaan om zelfstandig verder te gaan.

Zoekt u eerlijk advies, wilt u klantvriendelijk benaderd worden, goede afspraken en duidelijkheid, dan hoop ik u dit te bieden.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, gebruik makend van hoogwaardige materialen. Deze materialen komen bij de firma Lobouw vandaan. Hier kunt u bekijken hoe verschillende materialen uitgestald zijn, hierdoor kunt u een betere keuze maken.

Ik zie uit naar een prettige samenwerking.